torsdag den 24. september 2009

Gratis mad til de usarte

Sæt skraldet fri
Gratismad.com
En udførlig guide til hvordan du kan drage nytte af den store mængde madvarer, der hver dag bliver kasseret i detailhandlen. 
Vi har sikkert alle sammen prøvet det. Lommerne er tomme, bankkontoen er i rødt og der er stadig en god håndfuld dage til der atter er likvide midler til rådighed. Hvis sulten skal holdes for døren kan det nogen gange være nødvendigt at tage utraditionelle metoder i brug. 
På hjemmesiden gratismad.com kan man finde alt den hjælp man har brug for til at komme i gang med "at skralde". Hjemmesiden indeholder en guide til hvordan man kommer i gang, et kort over skraldesteder i  Danmark , et afsnit om de juridiske implikationer ved at tage affald samt foreningens værdigrundlag og politiske ståsted.

Links:   
Gratismad: Hvordan kommer jeg i gang, Skraldekort Vest,
Skraldekort Øst   

Sparebloggen ønsker alle der kan have lyst til at prøve dette en rigtig god jagt. Giv endelig feedback, positivt eller negativt, alt har interesse.              


1 kommentar:

  1. Jeg har ikke prøvet at skralde, men synes konceptet er interessant. Alt for meget god mad går til spilde. Linket virker dog ikke?

    SvarSlet