mandag den 24. august 2009

Kom billigt rundt i landet

Carpooling: Skal man besøge fjerne slægtninge i den anden ende af kongeriget, og er man typen der ikke har noget imod at dele køretøj med en person man ikke kender, kan man med fordel finde et lift på nettet. Lad os se det i øjnene, DSB er absolut ikke en billig fornøjelse og ja, jeg ved udmærket godt at jeg i denne artikel promoverer en af de større Co2 syndere, nemlig privatbilismen frem for den kollektive traffik, men dette er som sagt en spareblog og ikke en red planeten blog:-)
Ok tilbage til sagen kerne...

På Gomore.dk der pt. har 20000 brugere, kan du som billist oprette en profil med oplysninger om hvor du skal hen og hvornår du kører. Brugere der ikke har bil kan så søge på dato, start- og slut destination og derved finde et lift der er relevant for dem. Gomore formidler kun kontakten mellem kører og passager (prisen må man selv finde frem til) og det er gratis at oprette profil og annoncer på siden.
Et alternativ til Gomore er Turen.dk som også specialiserer sig i samkørsel. Det ser ved første øjekast ud til at den ikke har helt det samme udbud som førstnævnte side, men den er stadig værd at tage med.
Sidst men ikke mindst skal vi lige et smut forbi Pendlernet.dk. Denne side henvender sig til dem der pendler dagligt og har pt. 9247 registrerede brugere. Konceptet er egentligt det samme som de forrige sider med det twist at man kan specificere hvilke dage i ugen man normalt kører, tidspunkter og man får derefter tilsendt matches pr. email. Drøn smart hvis man kun skal afsted mandag, onsdag, torsdag fx.

links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar