tirsdag den 29. september 2009

Rabatter på nettet

Måske din nye ynglings side?


Hører du til en af de mange der af og til køber tøj, elektronik eller andet på nettet, vil du højst sandsynligt kunne have stor gavn af at tage et kig på denne side. På www.rabatkoden.dk kan man som forbruger få adgang til nogle helt specielle kampanger hvor der virkelig kan være en besparelse at hente.
Blandt andet kunne man d. 28/9-09 få 10 procent på hele sortimentet fra H&M's webbutik, eller 10% på hudpleje og kosmetik fra PureGreen. Siden har et rimeligt bredt spektrum, så hvis man alligevel skal ud og investere i en ny IPhone eller skal have fyldt hjemmebaren op er den helt klart et besøg værd.
Det fungerer på den måde at rabatkoden linker til de forskellige sider og viser rabatkoden ved siden af linket. Det hele er rimeligt udførligt beskrevet og skulle være lige til at gå til.
Siden tilbyder ud over rabatter på alt mellem himmel og jord også en række gratis produkter, gode tilbud, sparetips samt muligheder for at deltage i diverse konkurrencer, så der er lagt i ovnen til den helt store sparefest.    

 

2 kommentarer:

  1. Det er ikke den eneste hjemmeside der er derude med en masse rabatkoder. Jeg kan ikke helt forstå, hvorfor eksempelvis h&m vil give rabat til dem som kigger forbi den rabatside du nævner - kan du eventuelt komme ind på det i et andet indlæg, eller komme med et svar i en kommentar :)?

    SvarSlet
  2. Nej der findes godt nok mange sider med rabatkoder efterhånden, men hvilken en er egentlig den hvor man kan finde de bedste (og nyeste) rabatkoder?

    SvarSlet